Droogbloemen van de groothandel

Bloemen zijn de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om iemand geeft, en wat is er mooier dan een boeket prachtige droogbloemen? Droogbloemen van de groothandel zijn een geweldige manier om bloemen van hoge kwaliteit te krijgen voor een fractie van de prijs. In deze blog leren we je alles wat je moet weten over het maken van je eigen boeket van droogbloemen. Ook vergelijken we droogbloemen van de groothandel met eigen gedroogde bloemen.

Droogbloemen van de groothandel

Er zitten veel voordelen aan droogbloemen uit de groothandel in vergelijking met bloemen die je zelf hebt gedroogd. Om te beginnen heb je zelf geen werk aan het drogen van deze bloemen. Vooral als je een druk leven leidt kan dit een groot voordeel zijn. Droogbloemen van de groothandel zijn ook van hoge kwaliteit, wat betekent dat ze langer meegaan dan de meeste bloemen die bij een bloemist worden gekocht. Bovendien geniet je met het kopen van droogbloemen bij de groothandel van voordelige prijzen. Tenslotte heb je ook keuze uit een ruim assortiment, wat lastiger gaat als je de bloemen zelf moet zoeken.

Een boeket droogbloemen van de groothandel

Vooral als je meerdere boeketten wilt maken voor een evenement of grote bedrijven en ruimtes kan het in je voordeel werken droogbloemen te kopen bij een groothandel. Door de ruime keuze kun je zo snel en gemakkelijk meerdere boeketten samenstellen. Het is hierbij belangrijk om verschillende soorten droogbloemen te kiezen met verschillende structuren. Zo zorg je voor een speels karakter. Daarnaast kun je ook gedroogde grassen gebruiken om voor een aantrekkelijke achtergrond te zorgen. Over het algemeen kiezen mensen ook enkele bloemen uit die in het oog springen en enkele bloemen met wat meer neutrale kleuren. Je kunt ervoor kiezen je boeket droogbloemen samen te binden of kruislings in een vaas te presenteren.

Droogbloemen kopen bij een groothandel

Een droogbloemen groothandel heeft als voordeel dat het droogbloemen van een goede kwaliteit heeft. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf je bloemen te drogen. Hierbij is het echter wel belangrijk om stevige bloemen te kiezen met een houterige steel. Andere bloemen knappen namelijk af als zij gedroogd worden. Er zijn verschillende manieren waarop je bloemen kunt laten drogen. Zo kun je ze samenpersen in een boek of ondersteboven in bundels ophangen. Hiernaast zijn er ook nog andere technieken beschikbaar. Of je nu kiest voor droogbloemen van de groothandel of niet, nu weet je waar je op moet letten bij het samenstellen van een boeket!